Projekt:

TeePublic, USA

Tjänster utförda:

bokstavsillustration, typografi illustration, lettering, grafisk design, art direction

Usage:

t-shirts, posters, affischer, mobilskal, klistermärken

Bokstavsillustrationer till salu hos TeePublic

Bokstavsillustrationer till salu hos TeePublic

Projekt:

TeePublic, USA

Tjänster utförda:

bokstavsillustration, typografi illustration, lettering, grafisk design, art direction

Usage:

t-shirts, posters, affischer, mobilskal, klistermärken

Utmaning

Skapa bokstavsillustrationer eller typografiillustrationer och sälja dem på TeePublic.com.

Lösning

Det här är min lekplats. Jag handritar favorituttryck, filmcitat och andra texter som inspirerar mig. Ett perfekt sammanhang för att testa nya stilar och manér som jag sedan kan använda mig utav i mina kundprojekt. 

T-shirt with "Shake it off" lettering. Frame with Love your self letteringLove people, use things. The opposite never works. Lettering artwork. Two artworks with lettering. T-shirt with Amateur of life lettering

Visa mer från portföljen